These made ​​my day


Jag kan är galen men de här gjorde min dag. För er som inte vet så är Darragh Daly Niall Horan's kompis :D GAAAAASH :D

Jag behöver ett par hängslen


HAHAHAHAHA ! Gott nytt år på er alla !

You got that smile that only heaven can make


31122011


Smälteeeeer.

haha!

jag typ älskar denna okej jag e perv. men LOL ;)

Kan inte låta bli att skratta

Dem har seriöst världens underbaraste skratt, haha.

Zayn's nyårslöfte 2012 :D


Yey, jag läste precis på http://onedirectionswe.blogg.se/ att Zayn's nyårslöfte 2012 är att sluta röka, hoppas han klarar sitt nyårslöfte för då vet jag iallafall en tjej som skulle bli super glad...Thats right....me. Hoppas du lyckas Zayn, älskar dig♥

Jaaaaaaag döööööööööööööör


Måste bara dela med mig av den här videon, HAHAH !

Jag vill vara där



Naajs

awwww våra killar :')
jag säger: SKILLS till denna kille ;)

Vi har inte ens haft bloggen 1 dag


OMG OMG OMG ! Vi har inte ens haft bloggen i 1 dag och vi har redan 104 unika läsare igår (29 dec) tack så jätte mycket.

Åh, så underbara

Haha, så himla pdkrjgpreijgksdkrzlrpjorh. Kan man göra något annat än älska dem?


Detta får en att gråta :o

hoppas ni kan läsa de!

Majs även kallad Anna

Jag gör som Elsa och gör mini presentation om mig! Jag heter Anna och jag är en av de 6 tjejer som kommer blogga här! Jag är 14 år gammal, kommer från stockholm. På min fritid brukar jag rida, dansa och stalka one direction! Som på rubriken så står det ju majs och det är för att jag alltid säger majs! HEHE och därför kallas jag majs! Jag går i Engelska skolan i Nacka om ni undrar;) och ja de va lite om mig (y)

Jag ska ha ett event me 1D fans och ni som vill kan verkligen komma de kommer bli as grymt! Jag lovar ni kan här nere se vad vi gjorde på förra eventet!

min favvo bild :')

29122011


Dagens bild.....Åhh så sjukt gulliga våra boys är♥

Majsärsmart.se


HAHAHA ! Älskar dig cornie♥

elsa

Hej :) Jag tänkte göra en prestation om mig själv :)
Jag heter Elsa Bjurmar och är 14 år gammal, bor i den fina staden stockholm...Jag har brunt hår och blåa ögon är 170 cm lång.. ;) är en helt normal tjej som älskar one direction! Min familj består av min bor, mamma, pappa och en liten söt lagotto romagnolo hund! På fritiden är jag med kompisar och stalkar one direction såklart ;) Mitt rum består av en vägg full med 1D affischer hahahah! Tänkte också berätta lite om hur jag började gilla 1D och fösta gången jag träffade dem. hahah tråkigt prestation om mig men har ingen fantasi just nu... ;)

De var en helt vanlig dag i skolan. Jag ser sofia springa fram till mig och säger att ett as snyggt pojkband som heter one direction är i stockholm. Hon tjatade om att vi skulle åka in till stan efter skolan och försöka träffa dem. Efter som jag inte visste ett skit vilka dem var så sa jag att jag inte orkade flera gånger men sofia tjatade och tjatade så till slut sa jag ja. Vi åkte till medborgarplatsen i stan och ställde oss på en trappa och väntade... efter 40 minuter tror jag hör jag att sofia skriker.. de var första gången jag såg harry och zayn (för de var bara dem lol) de var helt fantastiskt. Vi sprang över gatan och följer efter dem i typ 5 minuter.
haha de var så roligt för vi såg att harry stirrade bak hela tiden.. Vi vågade inte fråga dem om en bild och autograf. Men efter ett tag kom de fram 2 andra tjejer och frågade om de så då tog vi chansen och så fick vi alla en bild och en autograf av dem.. de var då jag fastnade för harry Och efter de blev jag lite smått förälskad i han. hahahhah herre gud :')
Jag har träffat dem 5 gånger och de har varit dem bästa dagarna i mitt liv. Älskar dem så sjukt mycket och kommer alltid vara ett fan! Andra gången jag träffade dem fick jag en autograf av harry där de stod "to elsa lots of love harry" omg jag började gråta. hahhaha! 1D har förändrat mitt liv på en massa olika sätt. Jag trodde aldrig att jag kunde bli så galen i ett pojkband och nästan helt kär i harry? de är sjukt! Dem betyder så mycket för mig och dem kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta :')
älskar alla så mycket! Men nu ska jag inte skriva så mycket men så ni vet så kommer jag uppdatera lite ibland om 1D då :) ska blir så kul att ha denna blogg med alla fina tjejer :) vill också tacka alla i 1Dfamily för att ni är så snälla :) är inte så aktiv i chatten men jag tycker att alla verkar helt underbara :) och omg dom kommer ju till stockholm snart :DDD shit tänker på de varje dag shit aså :D
p,s sorry för dåligt svenska och stavning osv..


omgomgomg

så ser jag ut då ;) euuuuww

våra underbara boyssss ;)

So true


How Directioner get out of class.


Haha. Love it !

Skämt/bilder från loggen

Här har ni lite roliga skämt/bilder som har kommit upp i loggen på senaste tiden. Haha, jag älskar den sista, så rolig! :D

GIF's

Hehe, tänkte lägga upp lite awesome GIF's, woopwoop.








Niall Horan♥


DAAAAAAAMN ! So hot.

Jag älskar min 1Dfamily <3333


Kärlek till er♥

Det e vår Emma det


Emma måste ha den roligaste familjen. Hon får alla att skratta med sina roliag händelser.

Harry and Liam, bad boys.


Så kan det gå !

Ojoj Harry


Då vet vi det!

Haha guys


Obs. Bilderna är tagna från 1Dswe fanchatt.

1Dfamily

Hej alla. Vi är 6 goa tjejerna mellan 13 - 15 års ålder som heter Elsa, Cassandra, Ida, Amanda, Sandra & Anna. Våran blogg heter 1Dfamily som står för One Direction family. One Direction för er som inte vet är ett pojkband från England. Vi har en chatt på facebook som heter 1D family chatt, alla vi här har träffat varandra igenom den chatten, utom några som känner varandra på andra sett. I den här bloggen kommer ni att få läsa om One Direction. Texter, bilder och självklart våran chatt på facebook. Vi börjar uppdatera imorron/idag och hoppas ni vill följa våran blogg och kommenterar mycket. Kram/alla

Our boys♥

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0